Indlæg

Korrekturlæser på Birgitte Lorentzen's "Gys i Toscana"

Billede
Yaii.

I dag modtog jeg en bog med posten. Birgitte Lorentzen's "Gys i Toscana". Og ikke nok med, at jeg glædede mig rigtig meget til at modtage den. Men jo. Jeg har været korrekturlæser på den. Er det ikke fantastisk?
Jeg er meget beæret over at have fået lov til det, og det var en stor oplevelse for mig. Jeg kom egentlig lidt til ved et tilfælde. En dag sad jeg og surfede lidt rundt på Instagram, hvor jeg pludselig faldt over et opslag om, at Birgitte Lorentzen søgte en korrektur/betalæser på sin nye bog, der dengang skulle have heddet "For Evigt", men som tiderne ændrer sig, blev titlen "Gys i Toscana", og den er da mindst lige så fed, og begynder allerede at få i stemning til at krybe ind under dynen med en kop te.
Jeg skrev, at jeg gerne ville give det et skud, og kom hurtigt til derefter. Til at starte med, følte jeg,at det var en smule grænseoverskridende, at skulle sidde og rette på noget, et andet menneske havde skrevet, men efterhånden, blev…

Velkommen

Velkommen

Hej og velkommen til min blog. Jeg vil primært anmelde bøger, og fortælle dig om det nyeste på markedet, men jeg vil prøve, at variere mit indhold en gang imellem.Du skal selvfølgelig være velkommen til at skrive til mig, hvis du har noget på hjerte, noget du gerne vil have, jeg skriver om, eller noget helt tredje.
Mail: youcount.business@gmail.com Instagram: CountinYou